top of page
Martin.jfif

Martin

Bass/backingvocals

Martin begon met gitaar spelen op zijn 16e. Na enige tijd bleek op gitaarles dat de basloopjes hem wel lagen. “Zou jij geen bas gaan spelen?” vroeg zijn gitaarleraar. Dus kocht hij in 1984 , voor het gigantische bedrag van 300 gulden, zijn eerste basgitaar en versterker. Zijn eerste bandje in 1985 heette “Het Debuut”, een nederpopbandje met covers en eigen werk waar hij naast de basgitaar ook de leadzang voor zijn rekening nam. Later volgden bandjes als “Luny-tunes”, “Back-Stage”, “Next-Stage” en “Rebel”

Toen eind 2018 in slechts één dag tijd “Barry & Friends” gevormd werd, bleef het de vraag wanneer deze Golden Earring tribute een vervolg zou krijgen. NU DUS MET 45 MILES!

Berry den Hollander ,leadzanger van 45 Miles. Sinds 1991 zingt hij in diverse Bands uit de regio West Brabant, Muziek is belangrijk in zijn leven, 

 

In 2018 werd aan hem ( en Gijsbert) gevraagd om wat liedjes uit de top 2000 te doen voor een gelijknamig evenement in het Willemstadse muziekcafé  “anno 1610”.  Gijsbert wist nog wel een bassist, zijn broer Martin en de drummer uit een andere band van hen, Peter. Zo ontstond de tribute band "45 miles"

Berry.jfif

Berry

Vocals

Drums

Peter.jfif

Peter

Al voor zijn geboorte was het al duidelijk: “Peter wordt drummer!” Bij elk Rock & Roll nummer wat moeders hoorde, was Peerke zijn bassdrumpatroontjes al aan het oefenen. In de plaatselijke popscene was hij de drummer van de eerste lokale hardrockband “Explode”.  Ook speelde hij met verschillende Top 40 bands in Nederland en Duitsland en was actief in musicals  & cabaretshows. In 2018 vormde hij samen met vrienden een gelegenheidsformatie die nu uit is gegroeid tot 45 Miles. Peter bijt niet, maar slaat wel. 

Guitar/Vocals

Gijsbert.jfif

Gijs

De gitaar- en zang partijen van George Kooymans worden bij 45 Miles waarheidsgetrouw ingevuld door onze eigen G.K. , maar dan Gijs Kannekens. Al op jonge leeftijd speelde de broers Martin (bas) en Gijsbert (gitaar) samen in diverse cover-bands en bands met eigen werk. Later zijn de broers ieder hun eigen (muzikale) weg ingeslagen en heeft Gijs, na jaren in cover-bands te spelen, gekozen voor semi professionele bands met eigen werk. Zo heeft hij  de nodige ervaring opgedaan met studio- en sessie werk en radio optredens met zowel Next Page (album True Colours) als Chelladais (album Chelladais). Na meer dan 20 jaar zijn de broers nu weer muzikaal herenigd in een band en vormen ze samen met Peter op drums en een echte Berry als Barry Hay de knallende Golden Earring Tribute Band 45 Miles.

bottom of page